Usluge koje nudimo našim klijentima su:

Privredno pravo

Naš delokrug rada u ovoj oblasti obuhvata usluge poput registracije kompanije, kreiranja svih pravnih akata, planiranja strategije oko komercijalizacije i zaštite intelektualne svojine, kao i savetovanje povodom restrukturiranja, likvidacije i stečaja.

IT pravo

Pružamo pravnu podršku IT kompanijama iz oblasti intelektualne svojine, licenci, ugovora i Internet prava. Posebnu pažnju posvećujemo pružanju konsultantskih usluga kod cyber bezbednosti.

Krivično pravo

Naš tim poseduje ogromno iskustvo iz oblasti krivičnog i prekršajnog prava, i to kako iz opšte krivice tako i iz privrednog kriminala. Takođe imamo i veliko iskustvo iz postupaka koji su vođeni pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Porodični odnosi

Pružamo usluge iz oblasti porodičnog i naslednog prava, počev od predbračnih ugovora, zajedničkim raspolaganjem imovinom, brakorazvodnih postupaka, ali i sačinjavanja testamenata i zastupanja u ostavniskim postupcima.

Nepokretnosti

Pružamo pravne usluge kod transakcija nepokretnosti bez obzira da li se radi o ugovoru o kupoprodaji zemljišta, stana ili stambenih i poslovnih objekata velikih razmera, ugovora o poklonu, pitanja koja se tiču hipoteka, kao i svih drugih imovinsko pravnih odnosa.

GDPR

Nudimo kompletno turn-key rešenje za GDPR, od inicijalne GAP analize, pa sve do implementacije u vaše poslovanje. Takođe se bavimo i in-house obukama zaposlenih vezano za ovu oblast.